Стабилизирана черноморска луга 950 мл.

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение
6.80 лв.

Действа релаксиращо, подхранващо и хидратиращо. Микроелементите и минералните вещества проникват през кожата, оказват възстановяващо и тонизиращо действие върху целия организъм.

Подходящ при болки в ставите и мускулите, схващания, артрити, артрози, неврити, възпаления на околоставните тъкани, навяхвания, изкълчвания на стави, счупвания, невралгия, плексити, дископатии и др. Успешно лекува хемороиди.

Начин на употреба: 

Вана – 500-2000 мл от разтвора се изсипват в 60-80л вода с температура около 38 градуса по Целзий. Процедурата е с продължителност около 15-30 мин, след което тялото се изплаква обилно с вода.

Локални вани – 150-200мл се изсипват във вода в подходящ съд, така че да покрие глезените на краката. Може да се правят и ванички само от луга без разреждане във вода. Процедурата е с продължителност 20-30 минути и е особено подходяща за ревматични болки в глезените на краката, както и срещу гъбички по ноктите.

Фрикции на тялото – обтриване на тялото с луга чрез използването на гъба. Тялото се обтрива с напоена гъба с луга или памучна кърпа. Концентрацията е в зависимост от чувствителността на кожата като максималното съотношение е 1:5 (луга:вода). След престой от 15-20 мин тялото се изплаква обилно с вода без използване на сапуни и душ гелове.

Компреси – за болни стави се правят компреси със затоплена до 38-40 градуса луга на водна баня (при хипертоници лугата не се затопля). Памучен плат или кърпа се напоява с лугата и проблемното място се увива двукратно, изолира се с найлон или стреч фолио и се завива с хавлиена кърпа. Престой с компреса 20-40 минути един – два пъти дневно. Препоръчителен курс 12-14 процедури.

Внимание: При разширени вени да се правят компреси с незатоплена луга.

СЪСТАВ:  AQUA, MAGNESIUM SULFATE, MAGNESIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE

Опаковка: 950 мл.

Производител: Азимут 6000 ЕООД, България

Масажният гел с черноморска луга е изключително подходящ при ставни и мускулни болки.

За домашна и професионална употреба.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден